Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 klo ma-pe 9-15

Etsimme asiakaspalveluun palveluneuvojaa

Palveluneuvojana työskentelet osana Pirkanmaan Jätehuollon asiakaspalvelutiimiä. Olet yhteydessä asiakkaisiimme puhelimitse ja sähköisten palvelukanavien kautta sekä teet tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa.

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on useamman vuoden työkokemus asiakaspalvelusta ja puhelintyöstä. Viestit selkeästi suullisesti ja kirjallisesti, sinulla on myönteinen ja reipas palveluasenne, kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn osana tiimiä sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Tarjoamme sinulle haastavan ja laajan tehtäväkentän kannustavassa ilmapiirissä. Asiantunteva henkilökuntamme perehdyttää sinut tehtäviin.

Tehtävän hoito edellyttää tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta ympäristöalalta tai kuljetuslogistiikasta. Hyvä suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Haku päättyy 27.03.2019 klo 16.00.

Katso koko ilmoitus TE-palveluiden sivustolla.


Lisätietoja tehtävästä antavat:

- asiakkuusvastaava Erika Raitio-Kudjoi puh. 040 5462806
- tekninen päällikkö Timo Varsala puh. 050-3382463

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English