Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Vuoreksen jäteasema on avattu

Tervetuloa uudelle jäteasemalle! Se on avoinna ma–pe klo 8–20.

Henkilökunta on paikalla klo 12–18. Aamulla ja illalla sekä arkipyhinä jäteasemalla voi asioida itsenäisesti. Asemalla voi käydä autolla, pyörällä tai jalkaisin. Osoite on Mäyränmäenkatu 18, Tampere.

– Ensimmäisellä kerralla kannattaa tulla käymään henkilökunnan ollessa paikalla, jotta asiointi tulee tutuksi. Tämän jälkeen on helpompi tulla itsepalveluaikana, aluepäällikkö Tero Haapala sanoo.

Jäteasemalle voi tuoda maksutta kodin vaaralliset jätteet, materiaalina hyödynnettävät jätteet (metallit, paperit, kartongit, lasipakkaukset) sekä isot ja pienet sähkölaitteet. Puu- ja sekajätteen tuomisesta, esimerkiksi rikkinäinen sohva, menee maksu.

Verkkosovellus asiointia varten

Jateasemat.fi sovelluksen avulla asioit Vuoreksen jäteasemalla itsepalveluaikoina. Sovelluksella avataan jäteaseman portti ja maksetaan maksulliset jätteet. Aloita rekisteröitymällä sovelluksen käyttäjäksi.

Sovelluksella voi maksaa kaikilla muillakin Pirkanmaan Jätehuollon jäteasemilla. Myös pankkikortti käy maksuvälineenä silloin, kun henkilökunta on paikalla.

Pirkanmaan Jätehuollolla on alueellaan 21 jäteasemaa. Asemilla käy vuosittain yli 120 000 asiakasta.

Katso tästä jäteasemien aukioloajat ja yhteystiedot

Katso tästä jäteasemien hinnat

Vuoreksen jäteasema edustaa modernia infrarakentamista ja puuarkkitehtuuria. Suunnittelussa on otettu myös ympäristönäkökohdat entistä tarkemmin huomioon. Aurinkopaneelit tuottavat uusiutuvaa energiaa ja jäteasema on energiaomavarainen. Hulevesiä tarkkaillaan jatkuvasti ja ne käsitellään asianmukaisesti.
 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English