Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Jätehuollon palvelut - tervetuloa!

Ekopisteet

Alueellamme on noin 180 ekopistettä. Pisteet on tarkoitettu kodin lajitelluille hyötyjätteille (esim. paperi, pienmetalli ja lasipakkaukset). Osassa pisteistä on myös kartonki- ja muovipakkausten keräys. Hae lähintä pistettä omalla osoitteellasi. Pisteistä noin 90 on Pirkanmaan Jätehuollon vastuulla ja loput Suomen Pakkauskierrätys Ringin vastuulla. Vastuutaho löytyy pisteen tiedoista.

Jäteasemat

Alueen 21 jäteasemalla vastaanotetaan kodin vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, lajiteltuja hyötyjätteitä sekä alle 4 kuution eriä puu- ja kaatopaikkajätettä. Huom! Tampereen Nekalassa ja Kangasalan jäteasemalla otetaan vastaan vain alle 2 kuution erät.

Jätekeskukset

Yhtiöllä on kaksi jätekeskusta, Tampereen Tarastenjärvellä ja Nokian Koukkujärvellä. Keskuksissa vastaanotetaan asumisessa syntyvän jätteen lisäksi yritysten ja teollisuuden omatoimisesti tuomia jätteitä. Keskukset palvelevat myös pientuojia.

Repe & Romu

Kuormurikaksikko Repe&Romu kiertää kunnissa keräämässä maksutta talteen kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet.

Vartti-kontit

Alueella on seitsemän konttia, joihin voi viedä kodin vaarallisia jätteitä.

Aluejätepisteet

Haja-asutusalueella sijaitsevat noin 500 aluejätepistettä on tarkoitettu ainoastaan vuosimaksua maksaville asiakkaillemme, joilla ei ole omaa jäteastiaa kiinteistöllään. Vuosimaksuasiakkaat voivat viedä pisteisiin kodin päivittäiset jätteet, eli ns. keittiöroskapussit. Suuremmat jäte-erät ja remonttijätteet eivät kuulu aluejätepisteeseen, ne otetaan vastaan jäteasemalla.

Lisää uutisia »
Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English