Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala (Mouhijärvi ja Suodenniemi), Tampere, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Asiakaspalvelu (03) 240 5110 ma-pe klo 9-15

Tutkimus ja kehittäminen

Pirkanmaan Jätehuolto Oy on paitsi asukkaiden oman jätehuoltoyhtiö, myös aktiivinen jätehuollon ja kiertotalouden kehittäjä. Teemme tutkimus- ja kehitysyhteistyötä paikallisten yrittäjien, oppilaitosten ja asukkaiden kanssa.

Päivittäisen jätteiden sujuvan keräyksen, kuljetuksen ja käsittelyn lisäksi Pirkanmaan Jätehuollon tärkeä tehtävä on kehittää alueen jätehuoltoa. Materiaalihyötykäyttöön kelpaamattomien jätteiden energiahyödyntäminen, hyödyntämiseen kelpaamattomien jätteiden turvallinen loppusijoitus sekä biojätteiden hyödyntäminen ovat keskeiset peruspalvelut.

Jätehuollon kokonaisuutta kehitetään koko ajan vastaamaan kiertotalouden haasteisiin. Hyvä ja vakaa infrastruktuuri tarjoaa innovatiivisille yrityksille uusien ratkaisujen ja palvelujen kehittämisalustan. Hyvä yhteistyö yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa auttaa tuottamaan uusia, entistä parempia malleja ja ratkaisuja jätehuollon järjestämiseksi.

Lue lisää tutkimus- ja kehityshankkeistamme oheisten linkkien takaa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pirkanmaan Jätehuolto Oy:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit osoituksena tärkeästä kotimaisesta työstä jätehuollon ja kestävän materiaalitalouden parissa.

 

 

Jaa tämä sivu Facebookissa 

Twiittaa

Lähetä linkki

English